Hart voor mensen in armoede en met schulden Hart voor mensen in armoede en met schulden

Wil je  in en rond  je netwerk en kerk wat doen aan armoede en schulden maar je weet niet zo goed hoe?
Kijk dan op www.samenhartvoormensen.nl.  Hier staan tips en bruikbare manieren waar je direct mee kan beginnen. Het begint ermee dat praten over geld en schulden vanzelfsprekender wordt. Ook binnen je kerk, netwerk, vriendenclub, koffieochtendgroepje... Mensen durven dan eerder om hulp te vragen.
In de week van 17 oktober is het een extra goede gelegenheid om aandacht te besteden aan dit thema. 17 oktober is het namelijk Wereldarmoededag.

Schuldhulpmaatje Zutphen is de organisatie die mede namens de kerken hier, mensen verder kan helpen.  Mocht je ook graag het campagnepakket graag in de brievenbus krijgen, stuur dan even een mail                  naar .
Wie ondersteuning kan gebruiken om zijn financiën op orde te krijgen, kan zich melden bij Gidie Ritzerveld.