Bedankt voor de bloemen Bedankt voor de bloemen
Lieve gemeenteleden,

Afgelopen zondag ontving ik de bloemen vanuit de kerk als teken van verbondenheid. Hartelijk dank daarvoor!
Begin juni is mijn lieve vrouw, na een rijk gezegend huwelijk van ruim 61 jaar, overleden.  Afkomstig uit Leidschendam woon ik inmiddels een maand in zorgcentrum de Polbeek, dichtbij mijn drie kinderen, hun partners en de kleinkinderen. Ik weet mij welkom binnen de PKN gemeente van Zutphen en ervaar dit tijdens de kerkdiensten, de ontmoetingen in de Wijngaard en tijdens de persoonlijke contacten. Ik hoop u de komende tijd beter te leren kennen en zie uit naar de vervolgontmoetingen.

Met hartelijke groeten,
Wim van Leeuwen