PKN
Protestantse Gemeente Zutphen
 

vr 8 november 2013

Concert Young Messiah door The Choir Company

Locatie: 
 Het Lichtpunt, Willem Dreesstraat 4, Zutphen
Tijdstip: 
 onbekend
Prijs: 
 onbekend

Na zes volle zalen in het najaar van 2012 kunt u The Young Messiah opnieuw live beleven. The Choir Company nodigt u van harte uit om het aansprekende verhaal over het leven van Jezus Christus, de Messias, Zijn verschijning op aarde, Zijn lijden, sterven en opstanding te komen beluisteren. In elke concertplaats staat een Choir Company projectkoor klaar- enthousiaste zangers en zangeressen uit alle delen van het land die, samen met de solisten, op hoog niveau de bekende liederen als “Every Valley”, “Unto Us A Child is Born”, “I know that My Redeemer Liveth” en het majestueuze “Hallelujah” zullen laten klinken.

Gedurende de eerste helft van de avond kunt u genieten van Dick Le Mair´s unieke `Impressions of a Pilgrimage` waarin u als luisteraar meegenomen wordt op reis langs de pelgrimsweg naar Santiago de Compostella. Al eeuwenlang verlaten pelgrims hun vertrouwde omgeving om, los van alles wat hen bindt, zichzelf en God te vinden. Muzikale indrukken voeren u mee, vanaf het eerste aarzelende besluit om de reis te gaan ondernemen, langs verschillende plekken en door zoveel emoties tot aan het eindpunt, de kathedraal van Santiago, waar het orgel klinkt en de reiziger het gevoel krijgt ´thuis´ te zijn gekomen bij zichzelf en bij God.

Het concert wordt begeleid door bekende musici als Peter van Essen (viool), Frans de Berg (toetsen), Lee Ann Vermeulen (toetsen), Aron de Lijster (basgitaar), Luca Genta (cello, tin whistle, blokfluit), Ruud van der Steen (percussie, slagwerk ) en Dick Le Mair (vibrafoon, percussie, slagwerk).

terug
 


 
LAATSTE NIEUWS:
 
Jaarthema 2019-2020 Een goed verhaal
“Een eigen huis, een plek onder de zon…” meer
 
Zin in beeld
 
Hart voor mensen in armoede en met schulden
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.