Stichting Casa de la Alegria Stichting Casa de la Alegria

Casa de la Alegría is letterlijk vertaald het Huis van de Vrolijkheid, en staat voor blijdschap en trots! Doel van dit project is kinderen en jongeren in Cochabamba (Bolivia) te stimuleren en te faciliteren om trots te worden. Dit doen we door ze workshops aan te bieden waarin we werken aan sociaal emotionele ontwikkeling. We besteden onder andere aandacht aan traumaverwerking, omgaan met agressie en seksuele voorlichting, maar ook aan plezier maken en elkaar leren vertrouwen, waardoor ze sterker en zelfverzekerder de wereld in kunnen. Hiernaast vinden we het belangrijk dat kinderen en jongeren hun talenten ontdekken en ontwikkelen zodat ze meer zelfredzaam worden, hun eigen geld kunnen verdienen en zo minder afhankelijk zijn van anderen.

Op de website van Stichting Casa de la Alegria vind u meer informatie en kunt u zich aanmelden voor hun nieuwsbrief.