wo 28 februari 2018

Locatie:
 Zutphen, de Wijngaard
Tijdstip:
 20:00 (zaal open vanaf 19:30)

De werkgroepen BG&O (Prot. gem. Warnsveld-Leesten) en Jaarthema (Prot. gem. Zutphen) organiseren een avond in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen. We willen die avond aandacht besteden aan de motivatie, de drive, de inspiratie om lokaal politiek actief te zijn. Wat beweegt kandidaten om zoveel tijd en energie hierin te steken? Wat zijn de achterliggende overwegingen achter de concrete politieke standpunten?
Eén kandidaat van elke politieke lijst krijgt de ruimte voor een korte presentatie (5 minuten) waarin zij/hij antwoord geeft op de volgende vragen:

• Wat drijft mij om politiek actief te zijn in de lokale politiek?
  • Hoe houd ik het vol? Waar haal ik de energie en inspiratie vandaan?
  • Hoe inspireer ik anderen?
  • Welke betekenis wil ik voor Zutphen/Warnsveld hebben?
Daarna: in twee rondes kunnen aanwezigen in gesprek met de kandidaten over hun bijdrage. Steeds in kleine groepen.
Van harte aanbevolen!
Organisatie:  Sam Terpstra (06-4627053) en Maarten Bronder ( 06-83717756),