15 juli 15 juli
De laatste werkdag:

Zoals gewoonlijk zijn we weer op tijd opgestaan en gaan ontbijten. Ik ben op mijn laatste dag naar het kindertehuis gegaan om te helpen met schoonmaken. Natuurlijk werden er ook andere dingen gedaan, er werd gewerkt aan een speeltoestel voor kinderen in de tuin en het onkruid werd weggehaald uit de tuin. Ook werd er een kippenhok gemaakt. Het was heel gezellig en het was leuk om met de kinderen te spelen. Het was heel gezellig en een productieve laatste werkdag.

boren bij aanleg zandbak

keuken schoonmaken

mattenkloppers

Na het avondeten hebben we de week afgesloten met een feestje, we hebben een Hongaarse dans geleerd en gedanst met de Hongaren, dat was ook heel leuk. Vervolgens hebben we afscheid genomen van de Hongaren en zijn we naar het huis gegaan.

Czardas demo

Czardas dansen