PKN
Protestantse Gemeente Zutphen
 
12 juli 12 juli
Vandaag op 12 juli 2016, zijn wij zoals gewoonlijk de afgelopen dagen rond 7 uur gaan opstaan, en zijn wij de dag begonnen met het lekkere ontbijt. Tegen 08.15 uur vertrokken wij van de slaapplaats richting de kerk waar wij tevens ook iedere avond het warm eten krijgen. Mijn dag (van Lynne Flöttmann) begon bij het kinderhuis, hier moesten meerdere dingen gebeuren en worden opgeknapt, hierbij kan je denken aan de waslijnen vervangen, maar ook een heel nieuw klimtoestel plaatsen.

In de middag rond een uur of 2 zijn wij met een hele club, waaronder ook een paar van de kinderen, de bergen in vertrokken. De bergwandeling was super om mee te maken, naast het uitzicht wat je ervoor terug krijgt na wat inspanningen, krijg je ook enorm veel vreugde van de uitdrukkingen die je op het gezicht van de kinderen kan aflezen van de plezier die je stopt in het helpen van de kinderen en het ermee bezig zijn. Persoonlijk vond ik het een geweldige ervaring, en de kinderen waren stuk voor stuk super. Heb in die dag veel met 1 van de kinderen opgetrokken en toch merk je met de tijd, dat de kinderen een soort van band beginnen te vormen met bepaalde personen, waar zij een voorkeur voor krijgen.

Aan het einde van de dag, hebben wij van de geweldige kokkinnen zoals gewoonlijk, een geweldige maaltijd gehad.

Helaas is dit dan weer het einde van dag 4, en hopelijk ben je benieuwd naar de nog komende dagen die wij beleven! Fijne avond!

Ouderen bezoeken

Ouderen bezoeken

klussen in kindertehuis

met kids
terug
 
 
LAATSTE NIEUWS:
 
Kijk en luister naar kerkdiensten via YouTube
meer
 
Jaarthema 2019-2020 Een goed verhaal
Lees hier meer
 
FILMCAFE
meer
 
Oproep voedselbank
Wie helpt ons en onze  honderden klanten uit de nood ? meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.