PKN
Protestantse Gemeente Zutphen
 
11 juli deel 2 11 juli deel 2
De dag van Joost en Martin, de twee beste klusjesmannen van het Nederlandse Team

Vandaag waren Martin en ik de hele dag aan het klussen in een appartement van de kerk. We kregen eerst een rondleiding van Valentijn, dit was de klusjesman die ons hielp in het appartement. Naast Martin en ik waren Emma W en Maxime er. Van de Hongaarse jongeren waren Sara en Paula er. ´s Middags kwamen Jasmijn, Mart en Emma P. er nog bij.

voorkamer en keuken (before)

We zijn begonnen met het schoonmaken en het repareren van de muren en het plafond in twee kamers en in de keuken. Toen de muren en het plafond gedroogd waren, begonnen Werner en ik met het aanbrengen van de eerste laag grondverf. Dit ging overigens niet altijd met succes aangezien we rijkelijk bedeeld waren met verfspetters. ´s Middags hebben we de tweede kamer geverfd met grondverf en het eerste plafond voorzien van een tweede laag.

plafond rollen

Aan het einde van de middag en plintjes nog even schoongemaakt en daarna op weg naar de kerk voor ons avondeten.eindresultaat:
eindresultaat keuken


 
terug
 
 
LAATSTE NIEUWS:
 
Kijk en luister naar kerkdiensten via YouTube
meer
 
Jaarthema 2019-2020 Een goed verhaal
Lees hier meer
 
FILMCAFE
meer
 
Oproep voedselbank
Wie helpt ons en onze  honderden klanten uit de nood ? meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.