Maatschappelijke stage (13-17): idee Maatschappelijke stage (13-17): idee

Heb je je maatschappelijk stage voor dit schooljaar al geregeld? Zo niet, dan is dit misschien een idee: de diaconie wil een gidsje samenstellen met adressen waar je gratis of bijna voor niks een kopje koffie of thee kunt drinken, kunt eten, kleding, boeken en meubels enz. kunt vinden. Kortom alles wat mensen in hun dagelijks leven nodig hebben. Dit gidsje is bedoeld voor mensen die heel weinig te besteden hebben.

Zie jij het zitten om  in Zutphen op zoek te gaan naar zulke adressen?
Via internet, de huis-aan-huis bladen, door je ogen goed de kost te geven als je in de stad bent, door in buurthuizen te vragen kom je vast een heleboel te weten.

Lijkt het je wat of heb je nog vragen, neem dan contact op met Folkert de Jong, tel. 529276, email .