Kliederkerk Kliederkerk

Kliederkerk is een nieuw concept dat is overgewaaid uit Engeland. Dit concept geeft kinderen samen met hun ouders de gelegenheid te vieren op hun manier. Eerst al ’kliederend’ (of schrijvend, of bewegend), dan in een korte viering en daarna door samen te eten.

Op 22 oktober is er weer Kliederkerk. Het gaat dan over Luther. Hij heeft ervoor gezorgd dat de protestantse kerk bestaat. Maar wist je dat hij eigenlijk helemaal geen nieuwe kerk wilde stichten?
En wat hij wel wilde?
We gaan het ontdekken met veel leuke activiteiten zoals echt boekdrukken!
Natuurlijk sluiten we weer af met lekkere hapjes en drankjes. Ben jij er ook bij?

Aanmelden:
Volgende Kliederkerk: 11 maart en 27 mei.

Lijkt het jou leuk om te helpen bij onze kliederactiviteiten of wil je in de organisatie? Geef je dan op als Kliederkerk-vrijwilliger.

Ben je enthousiast geworden en wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten, maar heb je geen facebook? Stuur dan een mailtje naar  en we zorgen ervoor dat je een bericht krijgt wanneer er weer iets op het programma staat.

Even nagenieten? Even nagenieten?

Datum Thema Verslag Foto's
15-11-2015 Abraham en de sterren Klik hier Klik hier
13-03-2016 De Schepping Klik hier Klik hier
26-06-2016 De wonderbare visvangst (IJsselfestival)   Klik hier
20-11-2016 De Ark van Noach   Klik hier
12-02-2017 Liefde   Klik hier
07-05-2017 Vrijheid   Klik hier
22-10-2017 Luther   Klik hier

Bij de komende Kliederkerken zullen we bij aanvang uw schriftelijke toestemming vragen om de gemaakte foto's te mogen publiceren in de kerkbladen, op de websites en facebookpagina's.

Mocht u naderhand toch bezwaar hebben tegen een geplaatste foto neem dan contact met ons op via  zodat we gezamenlijk naar een oplossing kunnen kijken.