Kindernevendienst (4-12 jr) Kindernevendienst (4-12 jr)

Tijdens iedere zondagmorgendienst voor alle kinderen van de basisschool in twee groepen (kinderen uit groep 1 t/m 4 en uit groep 5 t/m 8).
In de kindernevendienst luisteren we naar het bijbelverhaal van het oecumenisch leesrooster en we werken dit uit aan de hand van een spelletje, knippen en plakken, kringgesprek, zingen, rollenspel, etc.
In de periode rond Kerst en Pasen hebben de kindernevendiensten een doorlopend project.

De kindernevendienst heeft als doel met de kinderen op hun eigen niveau Bijbelverhalen te lezen en te verhelderen d.m.v. gesprekken en verwerkingsopdrachten die aansluiten bij het niveau en de belevingswereld van kinderen. Dit in een veilige, plezierige en respectvolle omgeving.

Contact
De kindernevendienst heeft momenteel geen aangewezen contactpersoon. Voor informatie kunt u mailen naar . U krijgt vanzelf een reactie van één van onze vrijwilligers.

Vrijwilligers gezocht! Vrijwilligers gezocht!

De leiding van de Kindernevendienst heeft dringend nieuwe leiding nodig. Weet u iemand (opa's en oma's zijn ook van harte welkom!) of wilt u zelf graag meedoen?
Mail ons of schiet een van ons aan na de dienst!
@: