PKN
Protestantse Gemeente Zutphen
 
Kindernevendienst (4-12 jr) Kindernevendienst (4-12 jr)

Tijdens iedere zondagmorgendienst voor alle kinderen van de basisschool in twee groepen (kinderen uit groep 1 t/m 4 en uit groep 5 t/m 8).
In de kindernevendienst luisteren we naar het bijbelverhaal van het oecumenisch leesrooster en we werken dit uit aan de hand van een spelletje, knippen en plakken, kringgesprek, zingen, rollenspel, etc.
In de periode rond Kerst en Pasen hebben de kindernevendiensten een doorlopend project.

De kindernevendiest heeft als doel met de kinderen op hun eigen niveau Bijbelverhalen te lezen en te verhelderen d.m.v. gesprekken en verwerkingsopdrachten die aansluiten bij het niveau en de belevingswereld van kinderen. Dit in een veilige, plezierige en respectvolle omgeving.Contact
Email: 

 
Overstapdienst Overstapdienst

Op zondag 18 juni is er weer een 'overstapdienst'. Kinderen uit groep 8 nemen dan afscheid van de kindernevendienst om na de zomervakantie (als middelbare scholier) aan te schuiven bij Een Stap Verder. Deze "achtste-groepers" krijgen nog een persoonlijke uitnodiging voor deze dienst.

lees meer »
 
Project Walburgiskerk Project Walburgiskerk

Niets is zo charmant...
... Als een schildering op de wand. Nu we weer in de Walburgiskerk kerken, valt er voor en na (en natuurlijk ook tijdens) de dienst weer veel te zien. Dit keer zullen we ook echt bewust omhoog kijken, naar de verschillende schilderingen die er te vinden zijn in de kerk. De eerste aftrap hebben we gehad met Pasen. Toen hebben we de schildering van de opstanding bekeken. Niet voor niets is die op de meest centrale plek van de kerk (in de viering) te zien! Het komend half jaar zullen we geregeld iets van de schilderingen ontdekken.

 
Terugblik Terugblik

EERDER
Veertigdagenproject 2017
Adventsproject 2016
Dankdag 2016
Gezamenlijke dienst met Warnsveld
Kerk- en schooldienst

 
Vrijwilligers gezocht! Vrijwilligers gezocht!

De leiding van de Kindernevendienst heeft dringend nieuwe leiding nodig. Weet u iemand (opa's en oma's zijn ook van harte welkom!) of wilt u zelf graag meedoen?
Mail ons of schiet een van ons aan na de dienst!
@:

 
 
LAATSTE NIEUWS:
 
Slechtvalk op de Walburgistoren

meer
 
KerkZIN - nieuw kerkblad

klik hier
 
Jaarthema 2016-2017: Ontmoeten
meer
 
ZWO nieuwsbrieven
klik hier.
 
Onze gemeente in de media?
meer
 
Op Weg per e-mail ontvangen?

meer
 
Adressen kerkgebouwen:

De Wijngaard
Wilhelminalaan 3,
7204 AB, Zutphen

Sint Walburgiskerk
Kerkhof 3,
7201 DM, Zutphen


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.