Stichting Diaconale Hulp Roemenië Stichting Diaconale Hulp Roemenië

De Stichting Diaconale Hulp Roemenië is verbonden met de Diaconie van de Protestantse Gemeente. Doel is het onderhouden en uitbouwen van de contacten met onze zustergemeente in Târgu Mures, Transsylvanië. Dit gebeurt door bezoeken over en weer. Een goed voorbeeld hiervan is de tweejaarlijkse jongerenreis naar Roemenië. De stichting biedt financiële en materiële hulp, bijvoorbeeld door de het inzamelen van kleding en het organiseren van de jaarlijkse kerstmarkt.

Voorzitter/secretaris: Bert Inberg, tel.522966
Penningmeester: Martin Zeegers, tel. 523340
Namens de diaconie: Lies van der Brug, tel. 543808
Leden: Taco Bais, tel. 548417, ds. Ronald Heins, tel. 471296 en Francis Roelofs, tel. 526699