Vakantiewerk Vakantiewerk

Voor ouderen en/of mensen met een beperking, die zelf geen vakantie kunnen regelen of betalen, worden er speciale vakantieweken in aangepaste oorden georganiseerd. Als u hiervoor in aanmerking wilt komen, kunt zich wenden tot de volgende contactpersonen:
Mevr.A.Veenboer  tel. 775838
Of te bereiken via emailadres:

EVA Stacaravan te huur
De diaconie beschikt over een volledig ingerichte 4- tot 5-persoons stacaravan, die beschikbaar is voor mensen met een minimuminkomen.
De caravan staat op Camping De Waterjuffer te Harfsen op een eigen, rustige plek omgeven door bomen, een terras en een schuurtje.
Er zijn 3 damesfietsen en 2 kinderfietsen (voor kinderen tot 7 jaar) en er is kinderspeelgoed voor binnen- en buiten.
De camping is prachtig gelegen in de mooie Achterhoek, er is een kinderspeelplaats, een kantine/restaurant en een zwemmeertje met strand op het terrein. In de schoolvakanties zijn er dagelijks activiteiten voor kinderen.
Het huren van de caravan kost € 50.- per week.
Info en reserveringen:  Ada Heinen, tel 0575545843