Kerkenraad Kerkenraad

Hoe is onze kerkelijke gemeente georganiseerd?
Alle ambtsdragers (ouderlingen en diakenen) maken deel uit van de kerkenraad, de “Grote Kerkenraad”. Zij komen minimaal vier keer per jaar bij elkaar, met name om vast te stellen wie we willen zijn en wie we kunnen zijn (beleid, financiën).

Daarnaast kennen we de “Kleine Kerkenraad”. Hierin komen maandelijks vertegenwoordigers van alle geledingen bij elkaar. De Kleine Kerkenraad gaat na of het vastgestelde beleid ook tot z’n recht komt.

Naast de drie pastorale secties (de verdeling van onze kerkelijke gemeente in drie 'wijken') en de Colleges van Diakenen en Kerkrentmeesters kennen we taakgroepen:
Taakgroep Missionaire Gemeente, Werkgroep Vieren, Taakgroep Jeugd en Taakgroep ZininZutphen.

Interesse in meer informatie? Klik hier voor ons beleidsplan 2013-2023

Contactpersonen voor de kerkenraad zijn:

dhr. A. van Oosten (voorzitter)
tel  (0575)  519 329

mevr. D. Boonstra (scriba)
tel. (0575) 541219

mevr.  M.A.Westerink-Hetebrij (scriba)