Inspiratie in Vieren volgt Luther Inspiratie in Vieren volgt Luther

Inspiratie in Vieren volgt Luther

Op 31 oktober van dit jaar is het precies 500 jaar geleden dat Luther zijn beroemde stellingen aansloeg op de Slotkerk in Wittenberg. Daarom heeft Inspiratie in Vieren besloten voor het komende seizoen als thema 'Luther' te kiezen. In vier vieringen van elk een uur proberen we een indruk te geven van waar het hem om te doen was. Het wordt een ontmoeting met zijn spiritualiteit, met daarbij de vraag hoe zijn woorden ons 'eigentijdse mensen' kunnen bezielen en in beweging kunnen zetten. Ons vierluik gebeurt zoals steeds in de Bovenzaal van De Wijngaard op vrijdagavonden vanaf 19.30 uur.
De vieringen worden gekenmerkt door enkele lezingen, samen zingen, muziek, stilte en meditatie.
Het eerste luik is op vrijdag 20 oktober 2017 met als thema: De vrijheid van een christenmens. Je bent van harte welkom. Na afloop is er gelegenheid om met koffie en thee en een koekje na te praten en elkaar te ontmoeten.

Met hartelijke groet van Tineke, Arthur, Adriaan en Elbert.

Afzender
Elbert van der Linden