*Agenda per maand
« vorige  |  september 2017  |  volgende »
-------------------

Maandag 11 september 2017 Eet Weet
Locatie: thuis

Zit jij in groep 7 en 8 en wil je samen met leeftijdsgenoten eerst lekker wat eten en daarna in gesprek gaan rond vragen over kerk en geloof? Dan is EetWeet wel wat voor jou. Om 18.00 staat ergens een maaltijd voor jullie klaar, waarna jullie aan de slag gaan rond vragen over God, Jezus, de kerk en andere zaken.

Maandag 18 september 2017 Eet Weet

Maandag 25 september 2017 Eet Weet