*Agenda per maand
« vorige  |  juli 2017  |  volgende »

Woensdag 5 juli 2017 Open meditatieavond
Locatie: De Wijngaard (bovenzaal)
Tijdstip: 19.30  - 20.30

Elke eerste woensdag van de maand.

Donderdag 6 juli 2017 Bijbelen
Locatie: De Wijngaard
Tijdstip: 19.00  - 20.00

Samen met een van de dominees de Bijbel lezen. We lezen wat er voor de aankomende zondag op het rooster staat en verdiepen ons in de betekenis van de woorden. Wat heeft de schrijver ermee bedoeld en waar raken zijn woorden mijn levensverhaal? Wie zijn/haar emailadres doorgeeft, krijgt steeds een uitnodiging en de tekst die centraal staat.

Zondag 9 juli 2017 t/m zondag 16 juli 2017 Taizéreis
Locatie: Taizé, Frankrijk

Jaarlijks gaan we in de zomervakantie een week met een groep jongeren van 18-30 jaar naar Taizé in Frankrijk. Daar komen we samen met vele (vooral) jongeren uit vele landen om te praten over ons geloof en onze twijfels, stil te zijn en lol te hebben. Het is steeds weer inspirerend en leuk om hier met een groep naartoe te gaan.