*Agenda per maand
« vorige  |  mei 2017  |  volgende »

Woensdag 3 mei 2017 t/m woensdag 31 mei 2017 Feestelijke Maaltijd
Tijdstip: 18.00  - 19.00

Elke woensdag van Pasen tot Pinksteren is er een feestelijke maaltijd. Van deelnemers wordt gevraagd zelf eten mee te nemen om samen te delen.

Woensdag 3 mei 2017 Open meditatieavond
Locatie: De Wijngaard (bovenzaal)
Tijdstip: 19.30  - 20.30

Elke eerste woensdag van de maand.

Zondag 7 mei 2017 Kliederkerk
Tijdstip: 14.00  - 16.00

Scheppingsjoelen, proefjes doen rond het scheiden van water en land, Sabbat vieren, bedoeïenententen maken… het is allemaal mogelijk tijdens Kliederkerk. Dit jaar zullen we weer leuke bijbelverhalen uitkiezen om mee aan de slag te gaan. Benieuwd? Welkom!

Dinsdag 9 mei 2017 Het Verhaal Gaat
Locatie: Evangelisch Lutherse Kerk (ingang Korte Beukerstraat 15)
Tijdstip: 14.30  - 16.00

Vanaf eind jaren 90 verscheen van de hand van Nico ter Linden een aantal delen onder de naam Het verhaal gaat. Aan de hand van dit boek bespreken we in een gezamenlijke kring van leden van de Protestantse Gemeente en van de Evangelisch-Lutherse Gemeente bijbelverhalen, bekende en onbekende.
Onder leiding van ds. Louisa Vos en ds. Ronald Heins

Woensdag 10 mei 2017 Bijbelen
Tijdstip: 19.00  - 20.00

Samen met een van de dominees de Bijbel lezen. We lezen wat er voor de aankomende zondag op het rooster staat en verdiepen ons in de betekenis van de woorden. Wat heeft de schrijver ermee bedoeld en waar raken zijn woorden mijn levensverhaal? Wie zijn/haar emailadres doorgeeft, krijgt steeds een uitnodiging en de tekst die centraal staat.

Woensdag 10 mei 2017 t/m woensdag 31 mei 2017 Feestelijke Maaltijd

Woensdag 17 mei 2017 t/m woensdag 31 mei 2017 Feestelijke Maaltijd

Donderdag 18 mei 2017 Bijbelkring IJsselflat
Locatie: IJsselflat
Tijdstip: 10.30

Iedere 3e donderdag van de maand is er in de IJsselflat een bijeenkomst rond een Bijbels onderwerp. Een Psalm, een verhaal, gelijkenis . . . . Het programma staat op dit moment nog niet vast.
Iedereen is van harte welkom!
Onder leiding van Rini Bekkers.

Vrijdag 19 mei 2017 t/m zondag 21 mei 2017 Kloosterweekend
Locatie: St. Willibrords Abdij, Doetinchem
Prijs: € 150,- (plus evt. € 10,- voor een lakenpakket)

Van vrijdagmiddag tot zondagmiddag bevinden we ons in de stilte en de rust van de St. Willibrords Abdij in Doetinchem. Een weekend waarin we mediteren, wandelen, de stilte ervaren en het natuurlijk ook goed en gezellig hebben met elkaar. We bezoeken zo veel mogelijk de diensten (6 per dag) en zullen in gesprek gaan met een van de broeders.
We verblijven in het Stiltecentrum Betlehem, direct naast de abdij gelegen. Er zijn daar 14 eenpersoonskamers en 4 tweepersoonskamers, alle met douche en toilet. Er kunnen dus 22 mensen mee.
Irma Pijpers, Ronald Heins en Rini Bekkers zullen dit weekend begeleiden.

Woensdag 24 mei 2017 t/m woensdag 31 mei 2017 Feestelijke Maaltijd

Woensdag 24 mei 2017 Bijbelen