*Agenda per maand
« vorige  |  november 2017  |  volgende »

Donderdag 2 november 2017 Catechese 12+
Tijdstip: 19.15  - 20.30

Je staat er niet bij stil, maar veel onderwerpen uit het dagelijks leven hebben met geloof en bijbel te maken. Wil je weten wat? Kom dan naar 12+catechese in de Eekschuur in Warnsveld. Samen met jongeren van de Protestantse Gemeente in Warnsveld gaan jullie in gesprek over een onderwerp dat vanuit verschillende kanten belicht zal worden.

Donderdag 9 november 2017 Catechese 12+

Donderdag 16 november 2017 Catechese 12+

Vrijdag 17 november 2017 Sirkelslag KIDS
Locatie: De Wijngaard, Kleine zaal
Tijdstip: 19.30  - 21.00

Op  17 november wordt door heel veel kinderen in heel Nederland hetzelfde spel gespeeld: Sirkelslag KIDS. Geschikt voor kinderen tussen 8 en 12 jaar.

Klik hier voor meer informatie.

Donderdag 23 november 2017 Catechese 12+

Donderdag 30 november 2017 Catechese 12+